Fudbal, naredni vikend, Vlasina juriša na treće mesto

U subotu i nedelju na programu je 12. kolo u Srpskoj, Jablaničkoj i Međuopštinskoj ligi dok će se u zoni Jug igrati 14. kolo.

Vlasina na Rosulji dočekuje Timočanin iz Knjaževca koji ne spada u one „top“ ekipe ali je vrlo neugodan protivnik. Knjaževčani zauzimaju 7. mesto na tabeli sa 4 pobede isto toliko nerešenih utakmica i tri poraza. Gosti ne spadaju u efikasne ekipe, postigli su 13 pogodaka ali retko primaju golove, svega jedan po meču. Od 16 osvojeih bodova 7 su doneli sa gostovanja (dve pobede i jedan remi). Vlasina koja ima pet bodova više od Knjaževčana ima priliku da popravi bodovni saldo i učinak na domaćem terenu ali samo uz maksimalno zalaganje, ozbiljnost i disciplinu. Utakmica se igra u nedelju 03.11. počinje u 13.30.

Orašani posle tri kola bez pobede imaju priliku da na Dubravi prekinu tu seriju protiv „fenjerdžije“, ekipa iz leskovačkog predgrađa je ubedljivo najslabiji član zone Jug. Bez obzira na sve manjkavosti gostiju igrači Budućnosti moraju biti oprezni jer su pre dva kola Bobištanci iznenadili Slogu u Leskovcu. Utakmica se igra u subotu u 13.30.

Posle dva vezana trijumfa Ladovčani imaju priliku da na svom terenu protiv ekipe Umac uvećaju bodovni saldo i odlučnije krenu ka sredini tabele. Da su igrači Progresa ušli u formu govori i podatak da u poslednjih pet mečeva imaju samo jedan poraz. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 13.30.

Polet koji se nalazi na samoj granici zone ispadanja posle tri vezana poraza, od kojih su dva na domaćem terenu, gostuje u Vinarcu gde će pokušati da ne doživi još jedan poraz i na taj način započne beg sa dna tabele. Utakmica se igra u Vinarcu u nedelju od 13.30.

Svakako najzanimljivija utakmica, komšijski derbi, odigraće se u Batulovcu. Mladost koja je ove godine za razliku od predhodnih dobro počela prvenstvo igraće na pobedu kako bi anulirala katastrofalni poraz prole nedelje u Brijanju i zadržala mesto u sredini tabele. Jedinstvoće pokušati da iznenadi Batulovčane i sa četvrtom vezanom pobedom napadne treće mesto i stvori sebi šansu da se u nastavku takmičenja bori za plasman u viši stepen takmičenja. Derbi se igra u nedelju sa početkom u 13.30 časova.

Lider prvenstva , Donja Lomnica ide na noge ekipi Navalin i ako bi se gledalo po plasmanu na tabeli onda su Lomničani izraziti favoriti, ali da bi osvojili ceo plen moraju ozbiljno da pristupe utakmici. Meč se igra u Navalinu u nedelju od 11.00.

Osokoljen pobedom u Pertatu Gradac sa epitetom favorita dočekuje leskovački Lemind koji je i direktni rival Konopničanima. Gosti su nepredvidiva ekipa kojoj u ovom prvenstvu ne cvetaju ruže ali mogu iznenaditi svakog rivala. Utakmica se igra u nedelju od 11.00.

 

Objavljeno: 01.11.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca