100 godina FK Vlasina – Bakljada i pobeda za vrh tabele

Nakon osam odigranih kola u Srpskoj ligi Istok, fudbaleri Vlasine dele prvo mesto sa ekipom Radničkog iz Svilajnca. Oni su juče slavili u meču sa Jedinstvom iz Paraćina rezultatom 1:0 (0:0). Pobednički gol postigao je Zoran Šćepanović u 87.minutu, iz penala.

Vlasotinčani su u dosadašnjem delu prvenstva zabeležili sjajan uspeh – sedam pobeda, jedan nerešeni rezultat i svega dva primljena gola u osam kola. Fudbaleri, uprava i navijači priželjkuju da se ovakav trend nastavi i da klub sa Rosulje u sezoni u kojoj obeležava 100 godina postojanja, obezbedi plasman u Prvu ligu Srbije.

Nošene tom željom, najvatrenije pristalice Vlasine, popularni“ Poplavsi“, prošle subote, u večernjim satima, bakljadom su obeležili jubilej – 100 baklji zasvetlelo je kod brane, u čast stogodišnjice kluba.

100 godina FK Vlasina – Poplavsi (Baakljada)

Posted by InfoDesk Vlasotince on Понедељак, 21. септембар 2020.

FK Vlasina je u prethodne tri godine prešla put od borbe za opstanak u Zoni Jug do stanardnog člana Srpske lige, sa ambicijom da postane učesnik Prve lige Srbije. Upravu i igrače na tom putu podržali su lokalna samouprava i brojne pristalice i sponzori.

 

Objavljeno: 21.09.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca