15 medalja za vlasotinačke mlade karatiste na „Ippon Open“ turniru u Leskovcu

Proteklog vikenda u Leskovcu je održan međunarodni turnir „Ippon Open“ na kome su učestvovale Makedonija, Bugarska i Srbija sa preko 550 takmičara iz 35 klubova. Od Milana smo ionako navikli na sjajne rezultate ali on je obećao da će i njegovi takmičari koje trenira da budu uspešni. Od 11 takmičara, koliko je učestvovalo u katama i borbama uzeli su 15 medalja – 4 zlatne, 5 srebrnih i 6 bronzanih medalja.

-Imali smo dosta protivnika u grupama, kako u katama tako i u borbama. Želeo bih da napomenem da smo pobeđivali takmičare koje imaju veće pojaseve i bolje uslove za rad. Evo na primer, u borbama je učestvovalo najviše Bugarskih takmičara, ali mi smo briljirali sa naših tri predstavnika sa jednom zlatom i dve bronzane medalje gde su grupe bile sa preko 20 takmičara – kazao nam je Milan Đorđević.

Glavni trener Milan Đorđević i Aleksandar Spasić su sigurni da mogu još bolje ali im je potrebna veća sala i pomoć opštine, a samim tim bi bilo više dece koja žele da treniraju, i kako sami kažu, da ne gledaju u svoje mobilne telefone već da učine svoje roditelje i svoj grad ponosne na njih.

 

Objavljeno: 01.11.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca