9. kolo za zaborav

ZONA „JUG“
Fudbaleri Vlasine doživeli su katastrofalan poraz u 9.kolu u Medoševcu. Domaća Mladost slavila sa ubedljivih 5:0 u igri u kojoj su fudbaleri Vlasine bili inferiorni u toku celog susreta. Ovaj poraz mora biti poslednja opomena svima u klubu, jer Vlasinu tek čekaju teške utakmice u drugoj polovini prvenstva. U nedelju stiže ekipa Balkanskog koja ima ambicije da osvoji prvo mesto u Zoni „Jug“. Ovaj susret igra se u nedelju i počinje u 15 časova.

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA
Budućnost iz Orašja nastavlja svoj niz pobeda i dobrih rezultata. U 9.kolu na svom terenu u Orašju u subotu bez većih problema sa 3:1 savladali su Slogu iz Lipovice. U narednom 10.kolu ekipa iz Orašja gostuje u Brzi i za rivala će imati istoimenu ekipu. Svoje navijače neprijatno su iznenadili fudbaleri Progresa iz Ladovice. Oni su na svom terenu izgubili sa 2:1 od Radničkog iz Pertata. U sledećem kolu Ladovčani gostuju Slogi u Lipovici.

MEĐUOPŠTINSKA LIGA
U 9.kolu Međuopštinske lige nijedan od četiri kluba iz Vlasotinačke opštine nije osetio radost pobede. Jedino su fudbaleri Poleta iz Stajkovca na svom terenu igrali nerešeno 1:1 sa ekipom Leminda iz Leskovca. Morava iz Gložana sa 8:0 deklasirana je od Omladinca u Donjem Sinkovcu, dok je Mladost iz Batulovca u samom finišu meča sa 21:0 izgubila u Navalinu. Fudbaleri Jedinstva na svom terenu poraženi su od Bratstva iz Bratmilovca rezultatom 1:2.
U 10. kolu u nedelju od 15 časova, voljom žreba, sastaju se prve komšije. U Batulovcu igraju domaća Mladost i Jedinstvo iz Šišave, a u Gložanu domaža Morava i Polet iz Stajkovca.

 

Objavljeno: 14.10.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca