Aleksandar Veliki i Hari potopili Grdeličane: Budućnost – Jedinstvo 3:0

Fudbal, JOL Istok 12.kolo: BUDUĆNOST – JEDINSTVO (G) 3:0 (2:0)

Kukavica , stadion Dubrava , gledalaca 200 , sudija Marko Žunić (Leskovac) , strelac Marko Stanković u 30. 42. i 87.minutu.

Budućnost: Stojiljković, Đokić, Đ.Milenković, I.Stanković, N.Milenković, Milošević, Stamenković, Petrović, Cvetković (Jovanović), M.Stanković, Mladenović.

Jedinstvo (G): Mitrović, M.Janković, Stojković, S.Janković, F.Kostić, Jović,M.Kostić (Gavrilović) Stanković, Gajić, Stanojević (M.Anđelković) Stojiljković (S.Anđelković).

U derbiju koji prevazilazi okvire okružne lige, Orašani, u zanimljivoj i dinamičnoj utakmici, sasvim zasluženo ubedljivo porazili jednog od kandidata za najviši plasman. Grdeličani su silno želeli trijumf u ovom komšijskom duelu kako bi zadržali korak sa vodećom ekipom ali raspoloženi igrači Budućnosti su im očitali lekciju iz fudbala.

Zasluga za ovako visoku pobedu pripada svim igračima i treneru Budućnosti, ipak domaći su u svojim redovima imali dve dominantne figure, golmana Aleksandra Stojiljkovića, koji je bio nesavladiv za rivala, čak i u situacijama kada su igrači iz Grdelice, naročito u prvom poluvremenu bili „oči u oči“ sa njim, i Marka Stankovića Harija koji je bio neuhvatljiv za odbranu gostiju.

Igrom i efikasnošću Orašani su pokazali da se bez obzira na bodovni zaostatak do kraja takmičenja mogu uključiti u borbu za baraž a onda i povratak u zonu Jug.

 

Objavljeno: 07.11.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca