Vučiću jedinstvena podrška

Predstavnici koalicije SNS-PUPS, Pokret za bolju Srbiju i SPS-JS sinoć su na predizbornom skupu u Vlasotincu poručili da je Aleksandar Vučić najbolji kandidat za predsednika Srbije.

– Naše je da mu omogućimo najširu podršku, da pomognemo da pobedi opcija koja zemlju ne vraća u prošlost i koja gradi mostove tamo gde svi vide provalije. Ne smemo da stanemo, ni mi na lokalu, ni Aleksandar Vučić u Srbiji. Dajmo glas čoveku čija će nam energija omogućiti da dosegnemo standarde kojima težimo, napredujući svakodnevno. Siguran sam da možemo brže, jače i bolje za snažnu i moćnu Srbiju i svako mesto u njoj – poručio je predsednik OO SNS Nenad Stojković.

On je zahvalio političkim partnerima na podršci i izrazio veru da će ova koalicija i ubuduće voditi Vlasotince, obezbeđujući stabilnost i napredak opštinie

– Ne tvrdim da je sve dobro, niti da je loše, ali tvrdim da uvek može bolje i na tom putu moramo da istrajavamo svi zajedno – dodao je Stojković. Jedan od osnivača Pokreta za bolju Srbiju Boško Stančić poručio je da je podrška predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću bezrezervna.

– On pravi uspešnu ekonomiju i to prepoznaju investitori. Stav da Srbija nije samo Beograd, već i Vlasotince, Leskovac, Topola i sva druga mesta u zemlji, doprineo je da se širom Srbije otvaraju fabrike i zapošljavaju ljudi – naglasio je Stančić. Lider vlasotinačkih socijalista Nebojša Stojanović istakao je da je jedinstvo najvažnije.

– Moramo da delujemo jedisntveno. Ulog je veliki, građani to prepoznaju i zato je važno da zajedno dođemo do pobede. Mi smo partija koja postoji 27 godina i prvi put nemamo svog kandidata na izborima jer smo prepoznali da ćemo sa podrškom Aleksandru Vučiću svi pobediti – rekao je Nebojša Stojanović.

U nastavku skupa bilo je reči o predizbornim aktivnostima, a u diskusiju su se uključili i ostali predstavnici partija koalicije SNS-PUPS, Pokret za bolju Srbiju i SPS-JS.

 

Objavljeno: 10.03.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca