Apel za pomoć – pomozimo Slavoljubu Petkoviću

Ima samo 27 godina, ima divnu porodicu i dvogodišnjeg sina Lazara i vodi tešku bitku sa karcinomom. Prva operacija melanoma obavljena je u novembru 2018. godine, prva metastaza uklonjena je krajem aprila prošle godine, a uklanjanje metastaze na mozgu obavljeno ja na niškoj neurohirurgijui u decembru mesecu 2019. godine. U međuvremenu, Slavoljub Petković je prošao zračnu terapiju, ponovo priprema nalaze za konzilijum i pokušava da dođe do novca za nastavak lečenja.

Dok čeka svu moguću papirologiju, analize, zakazivanja, preglede, otvaranje žiro računa za pomoć i invalidsku penziju, kao invalid prve kategorije, vreme teče. Procedure traju, vreme prolazi.

Dragi sugrađani, udružimo se da pomognemo Slavoljubu Petkoviću, neka svako od nas ovo pročita i podeli, neka svakako od nas izdvoji koliko može novca i neka svoje prijatelje, kolege, poslodavce, komšije zamoli za pomoć u lečenju ovog skromnog mladića. Podstaknimo humanost u sebi i drugima, pokažimo još jednom da možemo da se ujedinimo u plemenitosti, pomozimo Slavoljubu da pobedi u svojoj najvažnijoj borbi.


Slavoljub Petković, Kukavica, Vlasotince.
OTP banka Srbija
Broj računa: 275-0021171826469-64

Pomoć iz inostranstva uplatite na račun:

SWIFT SOGYRSBG EBAN
RS35275002117475073640


 

Objavljeno: 12.02.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca