Asfaltiranje, letnje održavanje i kanalizacija

U mesnoj zajednici Batulovce u toku su radovi na pripremi za asfaltiranje seoskih ulica , a takvi radovi biće izvedeni i u mesnim zajednicama Konopnica i Orašje. U samom Vlasotincu radiće se ulice AVNOJ-a i Miloša Dimanića, kao i dve ulice u Manastirištu. Vrednost ovih radova koje izvodi Maki plast, a finansira lokalna samouprava preko Direkcije za urbanizam i izgradnju je oko pet miliona dinara.
– Iz proceduralnih razloga radovi na letnjem održavanju puteva u vlasotinačkoj opštini kasne, ali koristimo svaki lep dan da završimo što više posla. Trenutno se radi u brdsko-planisnkom delu opštine, na pravcu Jakovljevo – Dobroviš, sutra treba da krenu radovi na putu Komarica – Lipovica – Crna Bara, a zatim i na pravcu Gornja Lopušnja – Donja Lopušnja – Ravna Gora. Vrednost radova je 3,6 miliona dinara i treba da budu gotovi za mesec i po dana – rekao je direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Boško Stančić.

– Direkcija sada spada u preduzeća koja nemaju dugovanja i ono što se bude sada uradilo biće odmah i plaćeno, a ne za nekoliko meseci. Trudimo se da budemo odgovorna lokalna samouprava i da uspostavimo takav stepen odgovornosti kod svih saradnika – naglasio je predsednik opštine Zoran Todorović.
U Direkciji kažu da će se u narednom periodu raditi na postavljanju fekalne kanalizacione mreže u ulicama Mihajla Pupina i Kosovskoj, kao i na postavljanju kišne kanalizacije u Vlasinskoj ulici.

 

Objavljeno: 06.11.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca