Balkan reli kroz Vlasotince

Učesnici 7. Balkan relija, motociklisti iz različitih zemalja, došli su danas u Vlasotince  u okviru Balkan relija u ukupnoj dužini od 5000 km. Na ruti koja prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Bugarsku,Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, šestog dana zaustavili su se u Vlasotincu.

 

– Ovo je četvrti put da dolazimo u Vlasotince i to je postalo tradicionalno, tako da ni jedan Balkan reli više neće proći, a da ne dođemo ovde. Svi učesnici relija koji su bili ovde kažu da smo najbolje primljeni u vašem mestu i da je ovde narod najsrdačniji – rekao je poznati bajker Željan Rakela iz Splita, koji je predvodio motocikliste.

Goste su na platou ispred zgrade opštine dočekali predstavnici lokalne samouprave, turističke organizacije, deca iz vrtića propisno odevena u fluorescentne prsluke i znatiželjni građani. Članovi BMW moto kluba Vlasotince sačekali su goste na autoputu.

 

– Drago mi je da je Vlasotince, evo četvrtu godinu, destinacija na vašem putu kroz balkanske zemlje i želim vam da se ovde prijatno osećate i da rado svraćate i ubuduće – rekao je pomoćnik predsednika opštine Vladimir Kocić. Gosti su dočekani pogačom i solju, a u Giginoj kući predstavljeni su im turistički potencijali Vlasotinca i prikazan film o varoši na Vlasini.

 

 

Objavljeno: 06.09.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca