Sport » BK„Arena“ osvojio 4 medalje na prvenstvu Srbije za 2019. godinu

BK„Arena“ osvojio 4 medalje na prvenstvu Srbije za 2019. godinu

Omladinsko prvenstvo Srbije u boksu za 2019.godinu održano je od 10. do 14. aprila u sportskoj hali „Kej“ u Pirotu. Učešće na ovogodišnjem prvenstvu uzela su 60 klubova iz cele Srbije, a tokom 5 dana takmičenja, pred oko 500 gledalaca, nastupila su oko 300 takmičara.

Bokserski klub „ARENA“ iz Vlasotinca ostvario je dobre rezultate osvojivši ukupno 4 medalja i to jednu zlatnu, jednu srebrnu i dve bronzane. Osvajač zlatne medalje i omladinski šampion Srbije za 2019. godinu je Milan Stanojević. Srebrnu medalju i drugo mesto u Srbiji osvojio je Pavle Takić, dok su osvajači bronzanih medalja i trećeplasirani u Srbiji Alek Andrejević i Ognjen Mitić iz Vlasotinca.

„Zadovoljni smo rezultatima koje smo ostvarili na državnom prvenstvu, koje je takmičenje najvišeg ranga u Srbiji. Smatram da su naši bokseri mogli da ostvare još bolji rezultat, jer su dva naša boksera imali loš dan u polufinalnim mečevima, pa su nam izmakla još dva finala. Osvojene medalje su svakako uspeh, ali i obaveza da se u buduće još više radi, jer u boksu opstaju samo najhrabriji i najuporniji. Višegodišnjim stručnim radom mi smo na pravi način kreirali uspešne korake ovih mladih sportista u njihovoj karijeri. Na ovogodišnjem državnom prvenstvu uspeli smo da održimo kontinuitet u osvajanju medalja i da zadržimo rang jednog od boljih klubova u Srbiji“, rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince.

 

Objavljeno: 13.04.2019 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca