BK Arena Vlasotince: Dve zlatne medalje i pehar za najboljeg juniora

U nedelju 17.03. 2024. u sportsko rekreativnom centru „Dubočica“ u Leskovcu, pred oko 100 ljubitelja plemenite veštine, održano je sedmo kolo lige bokserskog saveza jugoistočne Srbije i Šumadije. Na takmičenju je nastupilo 22 klubova sa teritorije regiona Jugoistok i Šumadija, a održano je ukupno 36 mečeva.

Bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, osvojili su dve zlatne medalje i pehar za najboljeg juniora turnira. Osvajači zlatnih medalja su Ognjen Bidžić koji je na poene pobedio Mladena Stojanovića (BK „Manča“) i Milan Stanojević koji je takođe na poene pobedio protivnika Dragišu Jakovljevića iz Niša (BK „Vitez“). Po završetku mečeva takmičarska komisija bokserskog saveza dodelila je pehar za najboljeg juniora turnira Ognjenu Bidžiću iz Vlasotinca.

-Zadovoljan sam rezultatom koji smo ostvarili u Leskovcu i nastupom naših boksera. Osvojene medalje predstavljaju podstrek našim sportistima da u buduće još više rade, jer u boksu opstaju samo najhrabriji i najuporniji. Već naredne nedelje očekuje nas pojedinačno prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije, koje će se održati od 27. do 31. marta u Prokuplju – rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 18.03.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca