Bokser Milan Stanojević iz Vlasotinca braniće boje Srbije na međunarodnom turniru u Budvi

Sinoć je sa Avale ekspedicija „orlića“ krenula put Crne Gore, gde će se u Budvi održati međunarodni bokserski turnir „Montenegro kup“. Turnir je uvršten u međunarodni kalendar Evropske bokserske konfederacije (EUBC), a održaće se od 18. do 24. maja u Budvi. Ovaj turnir okupiće je boksere iz 14 zemalja.

Od 23 kandidata koji se nalaze na pripremama u Banji Koviljači, selector reprezentacije Srbije odlučio se da 8 „orlića“ brani boje Srbije na međunarodnom turniru u Crnoj Gori. Od ukupno osam članova juniorske bokserske reprezentacije Srbije, jedini koji je južno od Beograda dobio nacionalni dres je Milan Stanojević, član bokserskog kluba “Arena” iz Vlasotinca.

-Ponosni smo što će član našeg kluba braniti boje Srbije na međunarodnom turniru u Budvi. Ovo je pripremni turnir za Evropsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Gruziji, a mi se nadamo da će Milan Stanojević dobiti poziv selektora i braniti boje Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Samo učešće našeg boksera u reprezentaciji je veliki uspeh za naš klub. Milan Stanojević je treći bokser iz našeg kluba koji je obukao nacionalni dres i koji će boje Srbije braniti na međunarodnim turnirima. Za nas to je dokaz da imamo veoma kvalitetnu školu boksa, a uspeh predstavlja podsticaj, ali i odgovornost za budući rad. Takođe želim da napomenem da smo u nedelju 16.05.2021. god. učestvovali na memorijalnom turniru „Ljubiša Kocić Haler“, koji je održan u SRC „Dubočica“ u Leskovcu, gde je naš bokser Nemanja Mitrović u konkurenciji seniora u kategoriji do 81 kg pobedio Pešić Nemanju iz Leskovca, rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 19.05.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca