Bokseri iz Vlasotinca briljirali u Kragujevcu

Kasno sinoć spuštena je zavesa na treće kolo lige Bokserskog saveza Srbije u sportskom centru “Park” u Kragujevcu. Boksovalo se do kasne nedeljne večeri, jer je na programu bio 51 meč, a boksovalo se na jednom ringu.

Od takmičara bokserskog kluba “Arena” Vlasotince, protivnike su imali tri boksera i sva trojica su ubedljivo pobedili. Milan Stanojević je pobedio reprezentativca Srbije Adama Krstovića iz Lazarevca, Ognjen Bidžić je pobedio dosad neporaženog Mladena Stojanovića iz Lebana a Jovan Dimitrijević je takođe pobedio Đorđa Pavlovića iz Lazarevca.

-Kao što sam već rekao naši bokseri vredno treniraju, tako da iz dana u dan podižu formu, pa nije ni čudno što beležimo sve bolje rezultate. Istakao bih da su naši bokseri u Kragujevcu imali vrlo jake protivnike i veoma sam zadovoljan da su bez problema pobedili svoje protivnike. Ognjen Bidžić je pobedio šampiona Srbije kome je ovo prvi poraz u karijeri, a Milan Stanojević se revanširao Krstoviću za tesan poraz od ovog reprezentativca Srbije na nedavno održanom međunarodnom turniru “Zlatna rukavica” u Beogradu – rekao je Ivan Jović trener bokserskog kluba “Arena” Vlasotince.

Narednog vikenda vlasotinačke boksere očekuje četvrto kolo lige Bokserskog saveza Srbije u Inđiji, zatim u Nišu, Čačku, Beogradu i Šidu.

 

Objavljeno: 28.02.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca