Bokseri iz Vlasotinca nastupiće za reprezentaciju Srbije na međunarodnom turniru u Podgorici

Dva kadeta bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, posle uspešno završenih priprema na Zlatiboru koje su se održale od 2. do 16. jula, otputovali su u Beograd, odakle će sa selektorom i ostalim reprezentativcima krenuti put Podgorice.

Podgorica će po 17. put biti domaćin međunarodnog bokserskog turnira “Trofej Podgorice”, koji će se održati od 28. do 30. jula. Dolazak na turnir uz domaćina do sada su potvrdile reprezentacije Grčke, Hrvatske, Kipra, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Bokserski savez Srbije je ovaj turnir uvrstio u svoj kalendar takmičenja, jer je ovo veoma važan turnir za našu reprezentaciju. “Trofej Podgorice” se održava u terminu koji odgovara za podizanje forme takmičarima, a u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo za kadete, koje će se održati u Sloveniji od 15. do 26. avgusta.

-Veoma smo zadovoljni što će dva člana našeg kluba nastupiti za reprezentaciju Srbije u Podgorici. Ognjen i Jovan su do sada uspešno završili treću fazu priprema za reprezentaciju Srbije i stekli poverenje selektora reprezentacije gosp. Vasiljević Nenada. Na predstojećem međunarodnom turniru u Podgorici selector će proceniti formu reprezentativaca i doneće konačnu odluku ko će od reprezentativaca nastupiti na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Mi smo sa Ognjenom i Jovanom naporno radili, održavali treninge svakodnevno i dali smo sve od sebe da ova dva talentovana mladića budu spremni za izazove koji ih očekuju. Iz tog razloga se nadamo da će oni pokazati svoje umeće na predstojećim mečevima, i da će dobiti priliku da nastupe na Evropskom prvenstvu u Sloveniji – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 27.07.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca