Bokseri iz Vlasotinca osvojili tri medalje na prvenstvu Srbije

Bokserski klub „Arena“ iz Vlasotinca ostvario je dobar rezultat na nedavno završenom omladinskom prvenstvu Srbije u boksu za 2021. godinu. Bokseri BK „Arena“ osvojili su ukupno tri medalje, i to dve zlatne i jednu srebrnu, u konkurenciji od preko 200 takmičara iz cele Srbije.

Prvenstvo Srbije održano je od 27. do 31. maja u sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u Lazarevcu. Na veliku žalost ljubitelja plemenite veštine, prvenstvo je održano bez prisustva publike, uz poštovanje epidemioloških mera.

Osvajači zlatnih medalja i omladinski šampioni Srbije za 2021. godinu su Ognjen Bidžić u uzrastu pionira i Milan Stanojević u uzrastu juniora, dok je srebrnu medalju u uzrastu pionira osvojio Jovan Dimitrijević.

„Zadovoljni smo rezultatom koji smo ostvarili na državnom prvenstvu. Naši bokseri pobeđivali su protivnike iz velikih klubova poput Beogradskog Partizana i time pokazali da mogu da se nose sa bilo kim u Srbiji. Nama je to dokaz da se u našem klubu veoma stručno radi i da smo ovim mladim sportistima kreirali uspešne korake u njihovoj budućoj sportskoj karijeri. U bliskoj budućnosti nas očekuje još velikih takmičenja i to prvenstvo Srbije za seniore, kao i međunarodni turnir „Kup nacija“, a našeg reprezentativca Milana Stanojevića i Evropsko prvenstvo u Gruziji, dakle, još veći izazovi, a nadam se i uspesi, rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince.

 

Objavljeno: 31.05.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca