Bokseri iz Vlasotinca uspešni na međunarodnom turniru „Rudarska rukavica“ u Aleksincu

U organizaciji bokserskog saveza Srbije, u subotu 08.12.2018. godine u hali sportova u Aleksincu, održan je međunarodni bokserski turnir „Rudarska rukavica“. Oko 200 ljubitelja plemenite veštine pratilo je nastupe boksera iz Srbije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore.

Bokseri Vlasotinačkog kluba „Arena“, osvojili su na ovom prestižnom turniru dve zlatne i jednu srebrnu medalju, kao i pehar za najborbenijeg boksera turnira. Zlatne medalje osvojili su Milan Stanojević koji je pobedio M. Efremova iz Makedonije i Ognjen Mitić koji je pobedio A. Kirilova iz Sofije (Bugarska), koji je inače juniorski šampion Bugarske i prošlogodišnji vicešampion evrope. Srebrnu medalju osvojio je Alek Andrejević, koji je u finalu poražen od K. Milčeva iz Sofije (Bugarska). Za najborbenijeg boksera ovog međunarodnog turnira proglašen je Ognjen Mitić iz Vlasotinca, a pehar Mitiću uručio je nekadašnji vicešampion evrope i sveta u boksu, legenda Srpskog i Jugoslovenskog boksa Bratislav Ristić.

Zadovoljan sam rezultatom koji smo postigli na ovom međunarodnom turniru. Naši bokseri su časno predstavljali Srbiju i pokazali da su bolji i srčaniji od svojih protivnika. Mi imamo vrlo talentovane boksere sa kojima svakodnevno naporno radimo. Rezultat tog ozbiljnog rada je veliki broj osvojenih medalja, kako na domaćim tako i na međunarodnim turnirima u godini koja je već na izmaku. Do kraja godine očekuje nas još jedan važan međunarodni turnir „Zrenjanin open“ kup, koji će se održati od 21. do 23.12.2018.godine u Zrenjaninu, rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince.

 

Objavljeno: 09.12.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca