Bokserski klub „Arena“ ovojio sedam zlatnih medalja i pehar za najuspešniji klub na prvenstvu

Juče 07.05.2017.godine (nedelja) u sportsko rekreativnom centru „Vlasina“ u Vlasotincu, pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine, održano je pojedinačno prvenstvo jugoistočne Srbije u boksu za sve uzraste i oba pola. Gledaoci u Vlasotincu su mogli da uživaju u 21 borbi, a učešće na ovom prvenstvu je uzelo 15 bokserskih klubova sa teritorije jugoistočne Srbije.

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca osvojili su sedam zlatnih medalja i pehar za najuspešniji klub na prvenstvu. Osvajači zlatnih medalja su Andrija Andrejević, Milan Stanojević, Pavle Takić, Alek Andrejević, Ognjen Mitić, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. Za najboljeg boksera u uzrastu školaraca proglašen je Alek Andrejević, a za najboljeg boksera u uzrastu mladih Nemanja Stojanović, takođe članovi bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

-Medalje i pehari koje smo danas osvojili su rezultat dugogodišnjeg rada trenera našeg kluba sa Vlasotinačkom omladinom. Prošle godine smo takođe osvojili najviše medalja na prvenstvu jugoistočne Srbije u Prokuplju, i tada kao i danas bili smo prpglašeni za najtrofejniji klub na prostoru jugoistočne Srbije. U narednom periodu nas očekuje prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Kragujevcu od 12. do 14. maja, na kome očekujemo dobre rezultate – rekao je Milan Jović trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 08.05.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca