Bokserski klub „Arena“ Vlasotince na Državnom prvenstvu osvojio tri medalje

Na Državnom prvenstvu u boksu za 2016. godinu u konkurenciji pionira, školaraca i juniora, održanom u Zrenjaninu od 1. do 4. aprila, učešće je uzelo 32 kluba sa teritorije Republike Srbije sa 119 takmičara. Takmičenje je trajalo tri dana, a održana su 77 meča, pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine.

Bokserski klub „ARENA“ iz Vlasotinca ostvario je izuzetne rezultate osvojivši ukupno tri medalje i to dve zlatne i jednu bronzanu. Osvajači zlatnih medalja i ujedno šampioni Srbije za 2016. godinu su Pavle Takić i Alek Andrejević iz Vlasotinca, a osvajač bronzane medalje i trećeplasirani u Srbiji je Ognjen Mitić takođe iz Vlasotinca.


Od boksera ovog kluba nastupili su još i Nemanja Stojanović i Marko Bidžić, koji u oštroj konkurenciji nisu uspeli da osvoje odličja na ovom takmičenju koje je najvišeg ranga takmičenja u republici Srbiji.U plasmanu po klubovima u konkurenciji između 32 kluba koji su uzeli učešće na takmičenju, između kojih su i naši najbolji klubovi poput Partizana, Vojvodine, Radničkog iz Beograda, Kragujevca, Niša… bokserski klub „ARENA“ Vlasotince je zauzeo 7. mesto i time pokazao da se u ovom klubu vrlo ozbiljno i stručno radi i da su rezultati došli kao kruna upornog rada sa decom u najlepšem trenutku kada klub slavi jubilej – 10 godina postojanja !


 

Objavljeno: 06.04.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca