Budućnost upalila motore

Mesec dana pre početka prvenstva u zoni Jug oživela je i Dubrava, pod rukovodstvom trenara Dragana Nikolića fudbaleri Budućnosti počeli su pripreme za novu sezonu. Prvoj prozivci prisustvovalo je šesnaest fudbalera, većinom onih koji su i u predhodnom prvenstvu branili boje Budućnosti.

– Biće osveženja u ekipi, za sada su nam otišla dva igrača u Dubočicu, Nikola Stojiljković i Aca Ilić ali ima i onih koji bi da dođu kod nas, narednih dana ćemo odlučiti koga da angažujemo. Imaćemo ako ne jači onda tim jednakog kavaliteta kao i u predhodnom prvenstvu – kaže trener Nikolić.

Kao i ranijih godina pripreme će biti odrađene na stadionu Dubrava a planirano je i odigravanje kontrolnih utakmica kojih će za razliku od ranijih godina biti više..

– Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, većina igrača zna moj sistem rada i sa njima neće biti problema, novim igračima je teže da prate ritam rad ali će se uz pomoć „starosedeleca“ ukopopiti. Igraćemo i nekoliko kontrolnih utakmica naročito u drugoj fazi priprema, počinjemo krajem jula učešćem na turniru u Grdelici koji će nam poslužiti da sagledamo mogućnosti eventualnih pojačanja. Ostale utakmice su u fazi dogovaranja – ističe komilar zonaša iz Orašja.

U klubu naglašavaju da ambicije nisu promenjene u odnosu na prošlo prvenstvo, plasman u samom vrhu tabele odnosno da sami odlučuju o svojoj sudbini.

 

Objavljeno: 20.07.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca