Članovi i simpatizeri Nove Srbije proslavili krsnu slavu

Opštinski odbor Nove Srbije u galeriji Kultrnog centra na Nešićevom keju, večeras proslavio krsnu slavu Svetog Simeona Mirotočivog. Proslavi su pored mnogobrojnih članova i simpatizera stranke prisustvovali i predstavnici drugih političkih partija. Nakon intoniranja državne himne „Bože pravde“, prikazan je karatak filmski zapis „Nova Srbija od 2007 do 2015. godine“, kroz koji su se prisutni podsetili na ono šta je  sve urađeno u periodu dok je ova stranka participirala u lokalnoj vlasti.


Potom je krsnu slavu svima čestitao predsenik OO NS i član IO NS Boško Stančić, ističući da će građani na predstojećim izborima prepoznati one za koje trebaju da glasaju. On je dodao da će se nakon izbora razgovarati o mogućim koalicijama, a da će stranka na republičkom nivou najverovatnije ići sa SNS-om.Predsenik OO NS i član IO NS Boško Stančić

„Nadam se da ćemo na predstojećim lokalnim izborima biti jedna od tri stranaka koja će na području naše opštine ostvariti značajne rezultate“ – istakao je Boško Stančić.Obred rezanja slavskog kolača obavio je starešina vlasotinačke crkve otac Goran Dimitrijević, a ovogodišnji domaćin slave Luka Stanković, kolač je predao budućem domaćinu Dragiši Petroviću iz Stajkovca.


 

Objavljeno: 26.02.2016 | Autor: InfoDesk


Galerija slika


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca