SDS: Članovima SDS koji rade u Opštinskoj upravi preti se otkazima

Na današnjoj konferenciji za novinare predsednik opštinskog odbora SDS Vlasotinca dr Slavoljub Mitov kritikovao je rad lokalne samouprave, ističući da vlasotinačka lokalna samouprava loše radi, da se ne vidi pomak, i da nakon pet meseca vršenja vlasti SNS-a u Vlasotincu ništa nije urađeno.

– Lokalna vlast koju vodi SNS ništa nije uradila, do sada je asfaltirana jedna ili dve ulice u gradu i to one koje su pripremljene dok je vlasotinački SDS bio deo vladajuće koalicije. Nema pomaka, lokalna samouprava loše radi. Članovima SDS koji rade u Opštinskoj upravi preti se novom sistematizacijom. Odeljenje koje je dobro radilo i donosilo prihod opštinskom budžetu oko 3,5 miliona dinara, lokalna poreska uprava je rasformirala – rekao je dr Slavoljub Mitov, predsednik OO SDS i dodao:

– Kada je reč o projetima prekogranične saradnje naša opština doživela je fijasko. Nijedan od četiri projekata nije prošao, a ogromana sredstva su uložena. Neophodna prevođenja koštala su blizu milion dinara, a efekta nema.

Govoreći o rebalansu budžeta opštine Vlasotince predsednik Izvršnog odbora SDS Vlasotinca dr Momir Kitanović istako je da opštinski budžet nije dobro isplaniran i da dosadašnje punjenje ne obećava izvršenje do kraja godine. i da se u rebalansu ne vidi rad na projektima ili bar na početku rada na projektima koji bi se u narednom periodu nastavljali.


Doskorašnja direktorka biblioteke Miljana Išljamović, koja je na 3. Sednici Skupštine razrešena dužnosti, rekla je da posao direktora obavljala najbolje što je znala, te da se ne mere rezultati u radu nego partijska pripadnost.

– Da li je zakonski izvršena moja smena oceniće nadležni organi, ja sam posao radila odgovorno, i na najbolji način, mislim da sam imala dobre rezultate u svom radu – rekla je Miljana Išljamović.


 

Objavljeno: 29.09.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca