Dama godine regiona 2018

„DAMA GODINE REGIONA“ jedinstvena je manifestacija u Evropi, koja na jedan poseban način promoviše ženu kao Damu. 16. oktobra ove godine, održana je peta po redu svečana dodela priznanja međunarodne manifestacije „DAMA GODINE REGIONA 2018.“ u hotelu Fontana u Vrnjačkoj banji. Jubilarna priznanja podeljena su istaknutim ženama iz javnog, društvenog i privrednog života iz Srbije i sa EX YU prostora.

Da uspešnost u poslu ne određuje pol već kvalitet , posvećenost, talenat i lične osobine, dokazala nam je ove godine Miljana Išljamović, dobitnica međunarodnog priznanja „DAMA GODINE REGIONA 2018“ odabrana od stručnog žirija iz ove oblasti i na sebi svojstven način srušila stereotipe u Srbiji koji i dalje postoje , da žene ne mogu biti podjednako uspešne kao muškarci. Činjenica je da je u odnosu na ranije, danas sve više žena na liderskim pozicijama, koje svojom upornošću i snagom nižu uspehe na svim poljima, što nam dokazuju dame koje su dobitnice ovog prestižnog priznanja.

Miljana Išljamović, svestrana je žena, humana u isto vreme i tradicionalna, učiteljica i u isto vreme dr pedagogije, majka i supruga, organizator i motivator, direktor škole Studio obrazovanja Znanje pet u Leskovcu sa isturenim jedinicama u Vlasotincu, škole koja je za samo godinu dana postojanja dobila dve Zlatne plakete za inovacije u učenju stranih jezika. Studio obrazovanja Znanje pet bavi se obrazovanjem dece i odraslih na različitim poljima počev od stranih jezika, boravka dece, montesori nastave sa licencom, računarske škole i informatičke obuke, škole glume. Svoje vreme ne žali kad potroši na svoje prijatelje, motivacione seminare, humanitarne akcije. Za nju je vreme samo reč, a produktivnost i utrošak vremena značenje, za nju ne postoji stereotop „nemam vremena“. Svoju narednu humanitarnu akciju najavila je za period prve polovine novembra meseca u njenom rodnom mestu Vlasotincu i druge polovine meseca novembra u gradu Leskovcu. Veliku zahvalnost duguje čoveku koji je podržao njeno priznanje gospodinu Dejanu Pantiću.

 

Objavljeno: 17.10.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca