Dan boksa u Nišu – Andrejević i Stanojević trijumfovali

Sinoć od 18:00 časova na trgu Kralja Milana u Nišu održan je bokserski turnir pod nazivom “Dan boksa” u organizaciji bokserskog saveza Srbije. To je nastavak akcije “letnja škola boksa” koju savez organizuje na gradskim trgovima širom Srbije, sa ciljem da podigne popularnost ovom olimpijskom sportu. Na programu je bilo 7 mečeva koje je na centralnom gradskom trgu pratilo nekoliko stotina ljubitelja plemenite veštine.

Od boksera bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca, protivnike su imali dva borca i to Alek Andrejević i Milan Stanojević. Alek Andrejević je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Stefana Selimovića iz Prokuplja, dok je Milan Stanojević takođe jednoglasnom odlukom sudija pobedio Devida Ibraimovića iz Surdulice.

Zadovoljan sam što su naši takmičari posle letnje pauze uspešno nastavili sezonu. U narednom periodu nas očekuju takmičenja širom Srbije, tako da ćemo još više trenirati, kako bi bokserima podigli formu. Ono što nas izuzetno raduje je to što su naših pet boksera u uzrastima školaraca, juniora i mladih boksera, dobili poziv selektora reprezentacije da učestvuju na pripremama selekcije od 20. avgusta na Zlatiboru. Naši bokseri su nizom uspeha u ovoj godini zaslužili da odu na pripreme na Zlatiboru, i nadam se da će neko od ovih talentovanih sportista i nastupiti za reprezentaciju Srbije na velikim turnirima u narednim godinama, rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 15.08.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca