Dodeljeni ugovori sportskim udruženjima i klubovima za 2022. godinu

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović uručio je ugovore o dodeli sredstava predstavnicima sportskih udruženja i klubova u okviru redovnih programa u sportu. Sredstva je dobilo 31 udruženje, odnosno klub.

-Ove godine za redovne programe klubova sa područja naše opštine izdvojili smo 40 miliona dinara, što je pet miliona više u odnosu na prošlu godinu. Nadam se da ćete uspeti da realizujete svoje aktivnosti onako kako ste i planirali i da ćete ostvariti željene rezultate. Znam da novca nikad nije dovoljno, ali jednostavno svi moramo da se uklapamo u određene okvire – rekao je predsednik Petrović.

Sekretar Sportskog saveza Dalibor Momčilović predočio je da su ove godine konkurisala tri nova udruženja, a da su iz nižeg u viši rang takmičenja prešla tri kluba.

-Novi na konkursu su Sportsko udruženje Vlasina akademija, Žensko košarkaško udruženje Vlasotince i FK Morava iz Gložana, a u viši rang su prešli rukometni, šahovski i stonoteniski klub – rekao je Momčilović.

Najviše novca pripalo je FK Vlasina (8 miliona dinara), zatim Sportskom savezu (7,7 miliona), ORK Vlasotince (4.280.000), Sportskom udruženju Donja Lomnica (2.520.000), OKK Vlasotince (1.800.000) i drugima.

 

Objavljeno: 07.02.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca