Ekipa HTA basketball academy Slobodana Davinića osvojila prvenstvo grada Almaty

13.05.2023. u dvorani Baluana Solaka igrano je finale prvenstva grada Almaty. Sjajnom igrom u finalu ekipa HTA basketball academy je pobedom protiv ekipe Tamos-Eagles rezultatom 80:37 osvojila prvo mesto. Rezultat po četvrtinama 27:11, 17:11, 23:10, 13:6. Protivnička ekipa je zasluženo dola u finale ali ekipa našeg trenera Davinića, pre svega fantastičnom igrom u odbrani, nije dozvolila iznenađenje.

Ekipa HTA basketball academy Slobodana Davinića je inače sezonu završila na drugom mestu, a Play Off je odigrala bez poraza. U polufinalu su pobedili ekipu SC Kazakhstan 74:60. U pitanju je juniorska ekipa, deca rođena 2005-2006.


Slobodan Davinić, trener ekipe HTA basketball academy

-Sezona je bila naporna, paralelno smo učestvovali na prvenstvu Kazakhstana i prvenstvu grada, koje je po kvalitetu vrlo slično. U regularnom delu sezone smo imali male oscilacije ali smo u Play Off-u pokazali da smo kandidati za jednu od medalja. Na početku sezone smo imali jasnu ambiciju da osvojimo prvenstvo i zaista smo vredno radili na ostvarenju tog cilja. Na kraju se ispostavilo da smo dobro odradili svoj posao i zaslužuli pobedu u finalu – kazao je za InfoDesk Slobodan Davinić.


 

Objavljeno: 28.05.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca