Epidemiološka situacija povoljna, vanredna situacija ostaje na snazi

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Vlasotince je trenutno povoljna. U poslednjoj nedelji došlo je do blage stagnacije broja pozitivnih na prisustvo koronavirusa i broja prvih pregleda u kovid ambulanti DZ Vlasotince, saopštava Štab za vanredne situacije.

Vanredna situacija ostaje na snazi I dalje, a u periodu od 31. decembra 2020. godine do 1. januara 2021. godine, radno vreme objekata u kojima se pružaju usluge u oblasti ugostiteljstva, koje obuhvataju prodaju hrane i pića (restorani, kafići, barovi, klubovi, i sl.) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi od 05.00 časova do 18.00 časova. Muzika uživo nije dozvoljena do 17 sati, a nakon tog vremena nije dozvoljena muzika u bilo kom obliku.

Od 2. do 11. januara 2021. godine, radno vreme objekata u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo, pružanja usluge u oblasti ugostiteljstva, u zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima , delatnost pružanja zanatskih, delatnost kulture, priređivanja igara na sreću, kozmetički saloni, frizerski saloni, saloni lepote, i delatnost u oblasti sporta koja podrazumeva istovremeno prisustvo više lica u istom prostoru ili dugotrajniji neposredni kontakt sa korisnikom usluge (fitnes centri, teretane, vežbaonice i drugi objekti namenjeni za sport i rekreaciju i sl.) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi svakog dana od 05.00 časova do 20.00 časova.

 

Objavljeno: 30.12.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca