Finale Kupa Srbije Istok, ORK Vlasotince – RK Topličanin 28:36

Rukomet muškarci: VLASOTINCE – TOPLIČANIN 28 : 36 (17 : 18)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , gledalaca 100, sudije :Dušan Cvetković i Igor Nikolić obojica iz Leskovca , sedmerci: Vlasotince 2)2) Topličanin 2(2) , isključenja : Vlasotince 4 Topličanin 8 minuta

Vlasotince : Ivanovski, Anđelković 3, Girić, Stojiljković, Golubović, Kočić 3, Đorđević 1, Đurović 5, Filipović 7, Đokić, Radivojević 5, Jocić 2, Vasić 1, Dimitrijević, Lukić 1.

Topličanin : Stanojević, Peić Tekuljac 5, Stojanović 8, Stanković 4, Nikolić 2, Leković, Radović, Jovanović 5, Mladenović 2, Kostić, Stođić, Stefanović 1, Međedović 6, Janićijević 3.

Igrač utakmice : Sead Međedović (Topličanin)

I pre utakmice znalo se da su Prokupčani favoriti što su i demonstrirali na terenu. Vlasotinčani su donekle u prvom poluvremenu držali rezultatski priključak a na odmor se otišlo sa golom prednosti za člana ARKUS lige.

Sve dileme vezane za ishod finala rešene su u prvom delu drugog poluvremena kad su gosti furioznom igrom prosto pregazili vlasotinačke rukometaše i do kraja utakmice rutinski okončali meč u svoju korist i sasvim zasluženo osvojili pobednički pehar.

Sama utakmica je pokazala ogromnu razliku klubova elite i Super B lige. Za Vlasotince može se slobodno reći da je uspeh i plasman u finale čime je krunisana uspešna godina vlasotinačkog muškog rukometa.

 

Objavljeno: 09.12.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca