Fondacija Novak Đoković podelila 30 novogodišnjih paketića i rančeva

Fondacija Novak Đoković podelila je 30 novogodišnjih paketića i rančeva deci uzrasta od tri do sedam godina iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Vlasotince.

Deca su Deda Mrazu nacrtala crteže, a on je njima uručio brojne poklone. Uz muziku i pesmu, mališani su se fotografisali sa Deda Mrazom, ispred kombija Fondacije Novak Đoković ukrašenog novogodišnjim motivima.

Dodela novogodišnjih paketića Fondacije Novak Đoković deo je projekta „Gde su radost i sreća, tu je ljubav veća“ čiji je cilj da obraduje 277 mališana iz socijalno ugroženih porodica sa juga i jugoistoka Srbije.

Karavan sa novogodišnjim poklonima obići će u tri dana 12 gradova i opština: Niš, Belu Palanku, Pirot, Dimitrovgrad, Vlasotince, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Leskovac, Doljevac, Prokuplje i Kuršumliju.

Novak Đoković Fondacija osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 2.200 vaspitača i učitelja. Novak Đoković Fondacija je do sada rekonstruisala i izgradila 48 vrtića i pomogla više od 47.505 dece.

 

Objavljeno: 10.12.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca