Formiran Forum žena OO Socijaldemokratske stranke Vlasotince

Izborna skupština Foruma žena OO SDS-a održana je 25. januara. Ovom prilikom usvojen je Pravilnik o organizaciji i delovanju Foruma žena Socijaldemokratske stranke Vlasotince, izabran su predsednica i potpredsednica Foruma kao i Savet od 11 članica.

Predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske stranke Vlasotince dr Momir Kitanović  najpre je prisutne upoznao sa činjenicom da Skupštini prisustvuju 52 delegatkinje i da je vlasotinački odbor prvi odbor ove stranke u Srbiji koji formira Forum žena.

Poželevši im uspešan rad predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Vlasotince dr Slavoljub Mitov je između ostalog istakao:


„Pred nama su izbori na kojima treba da ostvarimo što bolje rezultate, kako bi nakon njih opet bili u vlasti. Velika odgovornost je pred svima nama. Verujem u vas  i vaš doprinos koji ćete dati u ostvarivanju planiranih zadataka. Moram da istaknem da će u gradu od 17 odborničkih mesta 13 pripasti upravo vama.  Znam da ćemo lako ostvariti propisanu zakonsku regulativu da izborna lista sadrži jednu trećinu  žena. Na predstojećim izborima borićemo se časno i pošteno i verujem da ćemo ostvariti dobre rezultate kako bi Vlasotince išlo korak napred, a samo tako će svima koji žive u našoj opštini biti bolje.“dr Nataša Milosavljević i Snežana Daskalović

Za prvu predsednicu  Foruma žena SDS–a Vlasotince, javnim glasanjem je jednoglasno izabrana  Snežana Daskalović, diplomirani socijalni radnik iz Vlasotinca, za potpredsednicu  je izabrana dr Nataša Milosavljević, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Savet Foruma žena čine 11 članica:  Sonja Krstić Šušulić, Jadranka Momčilović, Vesna Jovanović, Maja Marković, Miljana Išljamović, Violeta Pavlović, Maja Cokanović, Nataša Đokić Živković, Marija Lepojević, Jasmina Milčić Mitrović i Žaklina Stojanović.Zahvaljujući se na ukazanom poverenju Snežana Daskalović je pozivajući prisutne članice na saradnju rekla:

„Moj izbor nije samo privilegija već i odgovornost da u narednom periodu što bolje radim a to svakako ne mogu sama, neophodna mi je i vaša podrška i saradnja. Želim da u narednom periodu radimo bolje i uspešnije kako bi doprineli boljitku  građankama i građanima naše opštine. Pružaćemo pomoć svim ljudima. Žene jesu oslonac u porodici a samim tim i u društvu. One su hrabre, uspešne, uporne. U predizbornom periodu očekuje nas veliki posao, a znam da mi to možemo uspešno da završimo kako bi postigli što bolje rezultate na lokalnim i parlamentarnim izborima”.


 

Objavljeno: 25.01.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca