FSO Vlasotince: Kup Jovan Stojanović Pajsa po završetku „jeseni“

Na sednici Izvršnog odbora FSO Vlasotince doneta je odluka da odmah nakon završetka jesenjeg dela prvenstava počne takmičenje za Kup Jovan Stojanović Pajsa.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole odgraće se najmanje dve runde, predkolo i četvrt finale, a sama završnica, polufinale i finale, odigrali bi se pre početka prolećnog nastavka, to jest u vreme priprema klubova za drugi deo prvenstva.

Prvobitno je planirano da se ovaj Kup odigra u vreme priprema klubova za prvenstvo 2022/23 ali nepovoljni vremenski uslovi i izbori u fudbalskoj organizaciji nisu pogodovali odigravanju Kupa.

-Bili smo u deficitu sa slobodnim terminima za ovo takmičenje, vremenski uslovi to jest previsoke temperature koje mogu da ugroze zdravlje aktera, usledile su izborne aktivnosti i prvenstvene utakmice. Sigurno je da ćemo u ovoj godini započeti takmičenje a ukoliko vreme dozvoli i završiti, u suprotnom završetak će biti naredne godine pre početka prolećnog dela prenstva – kaže Radovan Stanković, predsednik OFS Vlasotince.

IO FSO je odlučio da se u zimskoj pauzi animiraju klubovi da prijave svoje mlađe selekcije za opštinsku pionirsku ligu koja bi trebalo da počne narednog proleća. Bliži uslovi za ovu ligu biće određeni u periodu zimske pauze.

Akcija izbora i proglašenja najboljih pojedinaca i kolektiva u godini na izmaku, koja je započeta u prošloj, nastavlja se i u ovoj godini. Pozvani su svi članovi OFS Vlasotince da dostave svoje predloge za nosioce priznanja. Proglašenje najboljih bi trebalo da se održi krajem novembra ili početkom decembra.

 

Objavljeno: 22.10.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca