FSS ispunio dato obećanje – Klubovi dobili sportsku opremu

U nedelju, 7. maja u Leskovca, čelnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, zatim potpredsednikom i nekadašnjim reprezentativcem Savom Miloševićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem bili su u radnoj poseti Fudbalskom savezu Jablaničkog okruga u misiji deljenja sportske opreme fudbalskim klubovima. U delegaciji FSS bili su i čelnici FSRIS predsednik, Novica Tončev i generalni sekretar Hadži Ivan Đorđević.

Uvaženim i darežljivim gostima iz FSS, domaćini su bili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i Dragan Stojiljković, predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga sa svojim najbližim saradnicima.

Sportsku opremu dobilo je više od 60 klubova, koja je teška čak pola tone. Svi klubovi sa teritorije FSO Vlasotince mogu biti zadovoljni, jer su dobili komplet nove sportske opreme za svoje fudbalske klubove, a to su, sledeći fudbalski klubovi: Vlasina (Vlasotince), Budućnost (Orašje), Jedinstvo (Šišava), Progres (Ladovica), Polet (Stajkovce), Mladost (Batulovce) i Gradac (Konopnica).

Predsednik FSS Slaviša Kokeza najavio da će u toku godine početi radovi na izgradnji fudbalskog terena sa veštačkom travom u delu sportskog kopleksa FK ,,Dubočica“, a gradonačelniok Leskovca, Goran Cvetanović iskazao je spremnost lokalne samouprave da u tom poduhvatu učestvuje.

 

Objavljeno: 08.05.2017 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca