Fudbal, Jablanička okružna liga Istok 6.kolo, Vučje – Jedinstvo 3:0

VUČJE – JEDINSTVO 3 : 0 (1 : 0)

Vučje, bez prisustva publike, sudija :Časlav Ivanović (Leskovac) , strelci : Cvetković u 5. Mihajlović u 48 (penal) i Stojiljković u 85.minutu.

Vučje : Jović (Radoičić), Ne.Mihajlović (Ristić), Ni.Mihajlović, Nikolić, Đokić, Cvetković (Ilić), Kocić (Trajković), Ma.Janković, Stojiljković, Ivanović (Mijalković), Mi.Janković.

Jedinstvo : J.Stamenković, Cekić (Milenković), M.Stamenković, Gavrilović, Ml.Todorović, D.Stojanović, Z.Stojanović, Stojiljković (Stojković), Ivanović, Jovanović (Ranđelović), Jović (Stojanović).

Na gostovanju u Vučju, Jedinstvo je doživelo ubedljiv poraz, izražen velikim brojem golova u mreži Stamenkovića. Čini se da Šišavci i nisu imali realne šanse da se dostojanstveno bore za povoljan rezultat jer je domaćin imao 12. igrača, i to nije bila publika, jer zbog epidemije utakmice se igraju bez gledalaca. Kako njih nije bilo sudija Časlav Ivanović, koji spada u doajene arbitraže u ovom stepenu takmičenja, stavio se na stranu Vučjanaca i sa nekoliko problematičnih odluka, a sve na štetu gostiju, praktično odlučio pobednika.

Domaći su poveli na početku utakmice a Šišavci izjednačili pet minuta kasnije, ali „arbitar“ Ivanović je bez pravog razloga poništio ovaj pogodak. U 48.minutu jedan gostujući igrač je zaustavljen prekršajem, to signalizira pomoćni sudija, ali Ivanović ne uvažava kolegu i akcija se nastavlja iz koje sledi jedanesterac za Vučjance.

Izgleda da su odgovorni za takmičenje u Jablaničkoj ligi shvatili da Jedinstvo može ozbiljno ugroziti ambicije dva Leskovačka kluba, Vučje i Kumarevo, pa su rešili da Šišavcima ugase svaku nadu da mogu da se bore za plasman u zonu Jug.

 

Objavljeno: 04.10.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca