Fudbal, Jablanička okružna liga – Istok, Jedinstvo – Kumarevo 1:3

JEDINSTVO – KUMAREVO 1:3 (0:0)

Šišava , stadion : Đurđevdan , bez publike, sudija : Bojan Ivanović (Leskovac) , strelci : Z.Stojanović u 85. (penal) ta Jedinstvo a A.Mitić u 51. i N.Nikolić u 71. i 77.minutu (penal) za Kumarevo , žuti kartoni : S.Stojanović, Jović, Ivanović (Jedinstvo) a Mitić, Radivojević, Stamenković, Krstić (Kumarevo)

Jedinstvo : J.Stamenković, Cekić, D.Stojanović, Gavrilović, Milan Todorović, M.Stamenković, Z.Stojanović, S.Stojanović (Ranđelović), Ivanović, Miljan Todorović (Stojiljković), D.Todorović (Jović).

Kumarevo : Dimitrijević, Tdravković, D.Mitić, Stanojević, Aleksić (Mirjanac), Z.Nikolić, Nisić, A.Mitić (Stamenković), Radivojević (Janković), Krstić, Nikolić (Pešić).

Pre utakmice možda je i bilo neizvesnosti u vezi sa ishodom derbija JOL Istok, jer su oba rivala dobro startovala s tim što je Kumarevo posle par odigranih kola pokazalo da je ipak najozbiljniji kandidat za osvajanje prvog mesta. Šišavci su svoje šanse da iznenade favorita videli pre svega u domaćem terenu. Uspeli su igrači Jedinstva da se dostojno suprotstave Kumarevčanima u prvom poluvremenu ali sve je došlo na svoje u drugom delu igre, gosti su pojačali tempo i golovima Aleksandra Mitića i Ninoslava Nikolića došli do ubedljivog vođstva. Pet minuta pre kraja Zvezdan Stojanović je sa bele tačke savladao golmana Dimitrijevića i ublažio poraz.

 

Objavljeno: 11.10.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca