Fudbal, JOL – 1.kolo, Budućnost – Mladost 7:1

BUDUĆNOST – MLADOST 7 : 1 (3 : 1)

Orašje, stadion Dubrava , gledaoca 30, sudija Bojan Ivanović (Leskovac) , strelci : Nikolić u 9. 59. 70. N.Stojiljković 14. 45. 64. i N.Milenković u 77.minutu za Budućnost a L.Mitić u 30. minutu za Mladost.

Budućnost : A.Stojiljković, M.Milenković, Đ.Milenković (Du.Nikolić ), Milošević ( N.Ilić ), N.Milenković, S.Stojiljković, Stojanović, Cvetković (Jović) Ne. Ilić (Mitrović) , Nikolić, ( Mitić) N.Stojiljković .

Mladost : Stanković, Milosavljević, Tasić , Živković (J.Ilić) , Aleksić (Milošević), D.Cekić, Mitrović (M.Ilić), Anđelković (Rajković), Mitić, Đokoć, Jović (B.Cekić)

Na početku prvenstva u Jablaničkoj okružnoj ligi, u komšijskom derbiju fudbaleri Budućnosti su na svom terenu nadvisili kolege iz Batulovca i ubedljivom pobedom nagovestili bolje dane za bivšeg zonaša. Raspoloženi strelci Orašana pre svega Darko Nikolić i Nikola Stojiljković do vrha su napunili mrežu golmana gostiju.

Očigledno je da igrači iz Batulovca još uvek nisu ušli u takmičarski ritam pa će to morati ubrzano da urade jer već za nedelju dana borba za bodove se nastavlja.

 

Objavljeno: 21.08.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca