Fudbal JOL 9. kolo, Budućnost – Železničar 5:0 (2:0)

Kukavica, stadion Dubrava gledalaca 100 sudija Nikola Jović (Vršac) , strelci : S.Cvetković u 3. N.Stojiljković u 33 i 56. Mitić u 49. i 68.minutu

Budućnost : A.Stojiljković (Ćirković), S.Stojiljković (Nikolić), Đ.Milenković, Mitrović (Jović), N.Milenković, I.Cvetković (M.Milić), Ilić, Stojanović, S.Cvetković (Mitić), Mihajlović, N.Stojiljković.

Železničar : Perić, Filipović, M.Krstić, LJubisavljević, Filipović, Božović, Bojović, Milošević, Tasić, Janković, A.Krstić.

Igrač utakmice : Nikola Stojiljković (Budućnost)

Još jednom su igrači Budućnosti sa Dubrave ispratili goste sa punom mrežom golova i taj segment postaje prepoznatljiv za klub iz Orašja. Od samog početka utakmice, kada su domaći poveli golom Cvetkovića, videlo se ko će biti pobednik. Orašani su dominirali tokom cele utakmice, stvarali šanse, tako da „železničari“ mogu biti zadovoljni jer su mogli da pretrpe i teži poraz. I na ovoj utakmici što se tiče golova dominirao je Nikola Stojiljković, najbolji strelac domaćina ali i dosadašnjeg dela takmičenja. Sa tri nova boda klub iz Orašja je zadržao poziciju u gornjem delu tabele.

 

Objavljeno: 09.10.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca