Fudbal JOL Istok 10. kolo, Progres – JEdinstvo 5:1

PROGRES – JEDINSTVO 5 : 1 (4 : 0)

Ladovica , bez publike, sudija Dalibor Momčilović (Vlasotince) , strelci : D.Mitić u 12. i 76. M.Stanković u 14. A.Mitić u 29. i P.Stojanović u 35. minutu za Progres a M.Stamenković u 62. za Jedinstvo.

Progres : B.Savić, Jovanović, I.Stanković, J. Ilić (Đikić), S.Stojanović, G.Ilić (J.Savić), P.Stojanović, N.Ilić, M.Stanković, A.Mitić (Milenković), D.Mitić.

Jedinstvo : Mišić, Ranđelović, Stojiljković, Miljan Todorović, Milan Todorović, Stojanović, Cekić, Stamenković, Jovanović, D.Todorović, Lazarević.

Šišavci, koji su jedva uspeli da sastave jedanestoricu za meč sa komšijama iz Ladovice, delovali su neubedljivo dezorganizovano, i na momente dezorijentisano, napravili su veliki broj grešaka pa Ladovčanima, koji su takođe dosta grešili nije bilo teško da budu ubedljivi, naročito u prvom poluvremenu.

Predvođeni kapitenom Markom Stankovićem igrači Progresa su gotovo celu utakmicu kontrolisali igru i kažnjavali greške rivala. U drugom poluvremenu došlo je do opuštanja igrača domaćina, koji su bili prezadovoljni visokim vođstvom, pa je samo jedna lopta završila u mreži Jedinstva koji su preko Marka Stamenkovića postigli jedini gol. U poslednjem 11. kolu Progres ide na megdan lidru prvenstva u Kumarevu dok Jedinstvo na svom terenu igra derbi sa komšijama iz Donje Lomnice.

 

Objavljeno: 01.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca