Fudbal – Kup na području Jablaničkog okruga -Svi vlasotinački klubovi favoriti

Uvertira u nastavak prvenstva zone Jug, Jablaničke i Međuopštinske lige, biće u nedelju 3. marta kada su na programu utakmice 2. kola Kupa na području Jablaničkog okruga. Plasman u ovu fazu takmičenja izborila su Polet i Gradac a u ovoj fazi u takmičenje ulaze Vlasina i Budućnost. Vlasina će na igralištu pored autoputa odmeriti snagu sa Zloćudovom, članom Jablaničke okružne lige. Vlasotinčani su apsolutni favoriti i samo čudo bi moglo da odvede domaćina u naredno kolo. Rosuljci, nekadašnji četvrtfinalisti Kupa na nivou države svakako imaju obavezu da ozbiljno shvate ovo takmičenje i odu što dalje. I Budućnost je apsolutni favorit u meču koji igra sa Slobodom u D.Brijanju i verovatno neće propustiti priliku da pred početak prolećnog dela prvenstva pokažu da su spremni za izazove.

Veliku šansu za plasman u narednu rundu takmičenja ima i Polet koji će na terenu pored Vlasine ugostiti ekipu Plantaže iz D.Stopanja. Stajkovčani su rang više u odnosu na Plantažu pa bi pobeda gostiju bila veliko iznenađenje. Šumadija je u prošlom prvenstvu suvereno gospodarila Međuopštinskom ligom i zsluženo se plasirala u Jablaničku u kojoj joj baš ne cvetaju ruže pred gostovanje u Konopnici. Gradac koji u ovom prvenstvu ima velike ambicije može iskoristiti prednost domaćeg terena i izboriti plasman u narednu fazu takmičenja.

Parovi drugog kola kupa: Zloćudovo: Zloćudovo – Vlasina , D.Brijanje: Sloboda – Budućnost , Stajkovce: Polet – Plantaža , Konopnica: Gradac – Šumadija, Belanovce: BSK – OFK Morava, Miroševce : Umac – Jedunstvo (GS), Kumarevo: Kumarevo – Sloga (Leskovac), Bratmilovce: Bratstvo-Pusta Reka , D.Lokošnica: Mladost – Jablanica , Vučje: Vučje – Bobište , Lipovica : Sloga – Mladi Borac.

Utakmice se igraju u nedelju 03.marta sa početkom u 14 časova.

U narednu rundu takmičenja voljom žreba plasirala se OFK Breza.

 

Objavljeno: 28.02.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca