Fudbal Međuopštinska liga – Mladost iz Batulovca šampion

Posle par neuspelih pokušaja Mladost iz Batulovca je uspela da osvooji prvo mesto u Međuopštiskoj ligi i plasira se u viši stepen takmičenja.

U neizvesnoj trci sa klubom iz Velikog Trnjana konačan plasman odlučio je odnos u međusobnim susretima jer su oba rivala prvenstvo završila sa po 46 bodova. Minulo prvenstvo Mladost je osvojila sa 14 pobeda i 2 poraza uz 4 nerešenih utakmica i gol razlikom plus 29 pogodaka. Batulovčani su i najefikasniji klub sa 57 postignutih golova.

U minulom prvenstvu nastupila su 24 fudbalera Saša Stanković, Nikola Stojanović, Nikola Tasić, Aleksandar Živković, Miloš Mitić, Stefn Nikolić, Nikola Mitkov, Stefan Anđelković, Jovan Aleksić, Đorđe Stojanović, Marko Milutinović, Stefan Janković, Milan Ranđelović, Nikola Stojiljkoović, Milan Jović, Milan Mitić, Veljko Jović, Saša Pešić, Nikola Milosavljević, Milan Radoičić, Mihajlo Janković i Filip Mitrović. Sa klupe je ekipu vodio trener Miodrag Todorović. Da bi sve dobro funkcionisalo i ekipa imala dobre uslove za rad i takičenje pobrinuli su se predsednik kluba Stefan Nikolić, sekretar Branslav Pešić kao i počasni predsednik Živojin Todorović.


Na svečanosti koja je upriličena povodom ovog velikog uspeha Batulovčana Saša Starčević, predsednik FS JO uručio je kapitenu Mladosti pobednički pehar. Tim povodo odigrana je i revijalna utakmica između Mladosti i veterana ovog kluba.


 

Objavljeno: 16.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca