Fudbal – Pehari, pehari, pehari

Kraj svakog sportskog takmičenja obilno se završava dodelom priznanja i nagrada, u nedelju su na teritoriji opštine Vlasotince dodeljena tri pehara. U Vlasotincu na Rosulji dva, po jedan trofej dobili su pioniri Vlasine, pobednici Druge pionirske lige Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Pehar je kapitenu mladih Vlasotinčana uručio Vitomir Miljković, direktor Mlađih kategorija FSRIS. Drugi, veći pehar, kome su se Vlasinci nadali, Novica Tončev, predsednik FSRIS je predao, kapitenu Timoka 1919, šampiou Srpske lige Istok za prvenstvo 2020-2021. Treći trofej uručen je u Ladovici, FK Kumarevo 65 , prvaku Jablaničke okružne lige grupa Istok, pehar je predao Radovan Stanković, potpredsednik regionalnog saveza i predsednik vlasotinačke fudbalske organizacije.

Timok i Kumarevo nisu do kraja završili posao, Timoku sleduje baraž za popunu Prve lige Srbije, protivnik će mu bizi jedan od prvaka tri grupe Srpske lige, Zapad, Sloga (Požega), Vojvodina, Mladost (Novi Sad), Beograd, Teleoptik (Beograd). I Kumarevo 65 očekuje doigravanje za popunu Zone Jug, u dvomeču sa Plantažom (Donje Stopanje) odlučiće se ko ide u viši rang.

Još jedan vlasotinački klub bi trbalo da dobije pobednički pehar, Mladost iz Batulovca će kao pobednik Međuopšzinske lige FSJO će peharom obogatiti svoju riznicu trofeja.

 

Objavljeno: 08.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca