Fudbal – Pojačana Budućnost počela pripreme

Za igrače Budućnosti završen je odmor, prvim okupljanjem na Dubravi, u nedelju su i zvanično počele pripreme zonaša iz Orašja. Pored većine igrača iz prethodnog prvenstva prvi trening su odradili i neki igrači koji su došli kao pojačanja. Nebojša Ilić i Vuk Stamenković će dres Dubočice zameniti orašačkim, iz Bobišta je pristigao Milan Mladenović a iz Brze Bojan Milenković. Očekuje se da se ekipi priključi i Stefan Đokić koji je nosio dres Vlasine ali i još par igrača sa kojima se pregovara.

-Iskreno mislim da da će ekipa koju pravimo biti jača od prošlogodišnje i da će igrati značajnu ulogu u zoni Jug. Pripreme smo počeli na vreme i nadam se da potpuno spremni dočekamo start prvenstva. Radićemo na našem stadionu gde imamo sve potrebne uslove a kontrolne utakmice ćemo igrati sa klubovima iz okoline. U nedelju protivnik nam je Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja a u sredu igramo sa Vlasinom – kaže trener Milun Pejić.

Zonaš iz Orašja važi za jedan od najstabilniji klubova u kome nema oscilacija ni po pitanju finansija.

-Nemamo nikakvih dugovanja, sve obaveze izmirujemo na vreme i bez obzira na visinu sredstava koje dobijamo iz opštinskog budžeta domaćinkim ponašanjem uspevamo da sve obaveze izmirimo na vreme. Što se tiče sportskih ciljeva oni se nisu promenili – plasman u gornjoj polovini tabele bio bi realan cilj i mislim da možemo da dosegnemo do njega – ističe Jovan Tasić agilni član rukovodstva.

Orašje je već poznato na mapi zonaša u ovom delu Srbije, navijači i simpatizeri kluba se nadaju da će tako i ostati.

 

Objavljeno: 18.07.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca