Fudbal, Srpska liga Istok, FK Vlasina – FK Župa 1:0

VLASINA – ŽUPA 1 : 0 (0 : 0)

Leskovac, Gradski stadion, bez publike, sudija : Ognjen Popović (Ćuprija) 6 strelac : N.Š.Stanković u 84.minutu , žuti kartoni : Todorović i Bogićević (Župa)

Vlasina : V.Ilić – M.Ilić 6,5 A.Stanković 6 (L.Marković 7) Vlajković 6 (Nikolić -) Hristić 6 (Stojanović-) N.B.Stanković 6 (N.Marković -) N.Š.Stanković 6,5 S.Ilić 6 Šćepanović 6,5 Milošević 6 Miljković 7,5.

Župa : Milošević 6,5 Cvetić 6 Bogićević 6 Stepić 6 Glišić 6 Ćirić 6 (Lapčević 6) Todorović 5,5 Blagojević 5,5 (Tomić 5,5) Ivanović 5,5 (Ugrinović 5) Lisinac 6 Knežević 5,5 (Milić -)

Igrač utakmice : Filip Miljković

Zbog proglašene vanredne situacije u opštini Vlasotince, Vlasina je bila prinuđena da utakmicu pretposlednjeg kola jesenjeg dela prvenstva odigra na Gradskom stadionu u Leskovcu.

Slika na terenu već viđena kad Vlasotinčani igraju kao domaćini, terenska nadmoćnost, propuštene šanse i protivnik koji defanzivnom igrom pokušava da izvuče povoljan rezultat. Sem, na današnjoj utakmici kapitena, Filipa Miljkovića koji je pokušavao da podstakne drugove iz ekipe na bržu i agilniju igru svi ostali igrači domaćina nisu bili konkretni i agresivni. Do odlaska na odmor Rosuljci su imali par pokušaja da ozbiljnije ugroze golmana gostiju ali Hristić, Nikola Stanković i Milošević nisu bili precizni.

U drugom delu igre igrači Vlasine su delovali odlučnije, naročito posle ulaska u igru Lazara Markovića, koji je uz Filipa Miljkovića uspeo da pokrene ostale kolege. Na isteku 60. minuta Lazar Marković je, posle dodavanja Miljkovića, uputio dobar udarac na gol ali goste je spasio okvir gola. I 12 minuta kasnije Marković je imao još jednu priliku ali se rezultat nije menjao. U 84. minutu Vlasotinčani su došli u vođstvo, još jednom je glavni akter bio mladi kapiten, koji se lepo oslobodio čuvara i uputio snažan udarac sa 16 metara, golman je kratko odbio loptu na koju je natrčao Nikola Stanković i poslao je iza leđa Miloševića i postavio konačan rezultat.

 

Objavljeno: 23.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca