Fudbal, Srpska liga Istok, VLASINA JURIŠA NA POBEDU U NIŠU

Pred Vlasinom je poslednji derbi u jesenjem delu takmičenja, u subotu u Nišu gost je drugoplasiranom Sinđeliću kome je cilj da održi korak sa vodećom Jagodinom a Rosuljci bi sigurno želeli da se dokopaju druge pozicije odakle. ako se ukaže prilika. mogu jurišati i na sam vrh. U predhodnom kolu oba rivala su imali relativno slabe protivnike Sinđelić je iz Vravarina doneo sva tri boda dok su Vlasotinčani očekivano na Rosulji savladali Trstenik PPT.

Da će derbi biti zanimljiv i neizvestan govori i podatak da je Sinđelić do sada četiri puta bio domaćin i ostvario sve četiri pobede a Vlasotinčani na pet gostovanja nisu doživeli poraz – tri pobede i dva remija. Od subote ovakva statistika će se sigurno izmeniti na štetu jednog od rivala.

-Za derbi se spremamo uobičajno kao i za svaku utakmicu jer nam je cilj isti kao i na drugim utakmicama – pobeda. Siguran sam da će moji igrači pružiti maksimum i da će ispoštovati dogovr pre utakmice a za koliko će to biti dovoljno videćemo. Nadam se da će biti dobro – ističe Dragan Nikolić, kormilar srpskoligaša sa Rosulje.

Kao i na predhodnim utakmicama Vlasina ne može da nastupi u najjačoj formaciji jer još uvek ima povređenih ili nedovoljno zalečenih igrača. Kao i na svakom gostovanju u Nišu, Rosuljci će imati podršku sa tribina onih koji žive i rade ili studiraju u gradu na Nišavi a na put se spremaju i mnogi Vlasotinčani.

 

Objavljeno: 25.10.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca