Fudbal Srpska liga Istok, Vlasina – Trstenik PPT 1:0 (1:0)

Vlasotince, stadion : Rosulja , bez publike, sudija . Nikola Babić (Aleksinac) , strelac : Danijel Stamenković u 32.minutu, žuti kartoni :Nikola Stanković (Vlasina) a Milošević, Aksentijević, Vukčević, Brborić (Trstenik)

Vlasina: V.Ilić M.Ilić (Đorđević ) Stamenković Đokić (N.Marković ) Vlajković (Hristić ) Nikola Stanković (Šćepanović ) S.Ilić M.Marković (N.Stanković ) Milošević Miljković Nikolić

Trstenik PPT: Mitić Aleksić Milošević Aksentijević Krkić Todorović (Stanković)Pecić Brborić Vukčević Vasić Đorić (Đorđević )

Igrač utakmice Danijel Stamenković

Bio je to dan isključivo za odmor i rekreaciju pored reke čije ime nosi klub sa Rosulje. Gotovo tropska temperatura, 37 stepeni u hladu, a tek na suncu, čini se da je najviše uticala na slabo izdanje vlasotinačkih fudbalera. Ne treba zanemariti i opušteni pristup utakmici obzirom da protivnik u prva tri kola nije delovao inspirativno.

Sistem „lako ćemo“ sa slabim rivalom, koji se mnogima osvetio, umalo nije koštao Vlasinu već uknjižene pobede. Samo zahvaljujući bravuroznoj intervenciji golmana Ilića gosti nisu poravnali u 71. minutu a nešto kasnije i sumnjiva situacija u šesnaestercu domaćina kad su Trsteničani tražili penal, da je sudija cenio kao gosti moglo je biti nepovoljno po domaćina. Slabo kretanje igrača sa Rosulje i veliki broj grešaka „vratili su u život“ goste iz Trstenika koji su se ohrabrili i naročito u drugom poluvremenu više kontrolisali igru i opasno pretili. Gol odluke Vlasotinčani su postigli u 32.minutu kada je Danijel Stamenković lepu ušao u kazneni prostor gostiju i preciznim udarcem matirao golmana Trsteničana.

Vlasini u narednom kolu predstoji gostovanje u Vladičinom Hanu, Morava je ekipa koja do sada nije osvojila ni jedan bod, koja je u ovom kolu na Bubnju primila čak 7 golova i to je ekipa koja je administrativnim putam zalutala u Srpskoj ligi. Hančani ne bi trebalo da predstavljaju problem Rosuljcima ako igrači promene pristup igri i ako budu svesni da brane boje kluba koji ove godine obeležava sto godina postojanja i koji uživa lepu reputaciju u fudbalskim krugovima.

FK Vlasina – FK Trstenik PPT 1-0

FK Vlasina – FK Trstenik PPT 1-0

Posted by InfoDesk Vlasotince on Недеља, 30. август 2020.

 

Objavljeno: 31.08.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca