Fudbal – Stojković predsednik konferencije klubova

U prvom kolu novog prvenstva Vlasina gostuje u Jagodini istoimenom bivšem prvoligašu, tako je odlučiio žreb na konferencijji klubova Srpske lige Istok koja je održana u Vlasotincu.

Na dnevnom redu je bilo 8 tačaka ali je razmatrana samo polovina jer su ostale zavisile od odluka FSS kojih u tom trenuttku nije bilo. Ipak Ivan Nikolić, disiplinski sudija FS RIS je komentarisao nekoliko tačaka iz Propoziija kao na primer odlaganje utakmica, „bonus“ igrači i dr. Ako se izuzmu dve tačke , otvaranje konferencije i „Tekuća pitanja“ , radilo se samo po dve tačke, Izbor predsednika Konferencije i žreb takmičarskih brojeva.

Za predsednika Konferencijje klubova Srpske lige Istok izabran je Nenad Stojković, potpredsednik Vlasine koja je bila domaćin skupa. Stojković je obraćajući se predstavnicima klubova u svoje ime i u ime Vlasine zahvalio na izboru i izrazio želju za dobar rad i saradnju.

Na početku najzanimljivijeg dela sednice, žrebanje takmičarskih brojeva šest klubova su zatražili iz opravdanih i manje opravdanih razloga povlašćeni status prilikom žrebanja pa je Trajal dobio broj 1, Dubočica 4, Timočanin 8, Sloga 12, Meševo 16 i Budućnost broj 3. Ostali klubovi su žrebani i dobili su sledeće takmičarske brojeve : Vlasina 11, Jagodina 6, Radnički Pirot 13, Dinamo 5, Radnički Svilajnac 15, Pčinja 2, Jedinstvo 9, Rembas 7, Brzi Brod 10, Hajduk Veljko 14.

U prvom kolu se sastaju
Trajal – Meševo,
Pčinja – Radnički S ,
Budućnost – Hajduk Veljko,
Dubočica – Radnički P ,
Dinamo – Sloga,
Jagodina – Vlasina,
Rembas – Brzi Brod i
Timočanin – Jedinstvo.

Prvenstvo počinje 14.-15. Avgusta.

 

Objavljeno: 05.08.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca