Fudbal – Vlasina krenula sa sedmoricom novajlija

Posle nešto manje od mesec dana pauze i osvajanja prvog mesta u zoni Jug, odnosno plasmana u Srpsku ligu, fudbaleri Vlasine su se ponovo okupili na početak priprema za predstojeće prvenstvo. Pod rukovodstvom Dragana Nikolića trenera i njegovih pomoćnika Zorana Andrejevića i Velimira Zdravkovića, 27 igrača odradilo je uvodni trening. Od igrača iz predhodnog prvenstva na stadion se nije pojavio Kostić koji je najavio povlačenje iz fudbala, Mihajlović je najavio odlazak i Ivan Stojanović koji je bio sprečen poslovnim obavezama. U grupi igrača koji su istrčali na pomoćni teren Rosulje bilo je i nekih novih lica, radi se o igračima koji su stigli kao pojačanja za novu sezonu.

-Za sada imamo sedam novih momaka, radi se o kvalitetnim igračima koji će biti prava pojačanja za naš tim i dobro je što su sa nama od početaka tako da će moći da odrade sve treninge i odigraju sve pripremne utakmice predviđene programom. Želja nam je da za svako mesto u timu imamo u konkurenciji bar dva fudalera a to znači da bi moglo da se desi da do kraja prelaznog roka dovedemo još par dobrih igrača – kaže trener Nikolić.

Pored znatno ojačanog igračkog kadra Vlasina je rešila i druge probleme koji bi mogli da je opterećuju na putu do cilja , plasmana u sredinu srpskoligaške tabele, a radi se o nagomilanim dugovanjima.

-Vlasina više nema neizmirenih obaveza tako da rasterećeni ulazimo u novo prvenstvo. Stvorili smo dobre uslove i ambijent da igrači mogu bez problema da izvršavaju svoje obaveze. Doveli smo sve igrače koji su bili potrebni stručnom štabu da napravi kvalitetnu ekipu a u pregovorima smo sa još par fudbalera koji bi se takođe našli na spisku pojačanja. Što se tiče rukovodstva kluba ispunjeni su svi uslovi za ostvarenje cilja, plasman u sredinu tabele i samim tim izbegavanje situacije da se do kraja prvenstva borimo za opstanak – kaže Nenad Stojković najzaslužniji za uspeh Vlasine.

Kao pojačanja do sada u Vlasinu su stigli Lazar i Vukašin Kitanović iz Radnika iz Surdulice odnosno Morave Vladičin Han, Marko Kostić i Stefan Ilić, obojica iz Moravac Oriona, Marko Hristić – Dinamo Vranje, Predrag Ivković – Radnički Pirot i Miloš Milić iz Budućnosti Orašje.

 

Objavljeno: 09.07.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca