Fudbal – Vlasina lider zone Jug

Vlasina od danas preuzima vođstvo na tabeli zone Jug, takmičarski organ FS RIS za zonu Jug je utakmicu Pčinja – Pusta Reka registrovao službenim rezultatom u korist Bojničana. Na pomenutoj utakmici nastupio je igrač domaćih koji je bio suspendovan zbog četiri žuta kartona. Očekuje se da se o ovom slučaju izjasni i disciplinski sudija FSRIS a praksa je da se za ovakav prekršaj izriče i disciplinska mera oduzimanja jednog boda.

Pod znakom pitanja je i utakmica iz prošlog kola Jedinstvo (GS) – Pčinja na kojoj je kako nezvanično saznajemo opet nastupio isti igrač. Odluku o registraciji te utakmice doneće takmičarski organ kad u Savez stignu Zapisnik i ostala dokumenta sa tog meča. Ako se utvrdi da je i u G.Stopanju nastupio igrač koji nema pravo igranja i ta utakmica će biti registrovana službenim rezultatom u korist domaćina a zatim i za nju sledi odluka disciplinskog sudije, tako da je do kraja postupka za ova dva susreta moguće da zonaš iz Trgovišta ostane još bez najmanje 4 boda.

Trenutno na tabeli zone Jug Vlasina zauzima prvo mesto sa bodom više od Pčinje, jedinog konkurenta u borbi za prvo mesto.

-Naši rivali su napravili grešku a pravila su neumoljiva ovo savakako ide nama u prilog videćmo kakva će biti odluka disciplinskog sudije a i takmičarskog organa u vezi utakmice Jedinstvo (GS) – Pčinja, za sada imamo bod više od rivala ali postoji mogućnost da ta razlika bude veća – kaže Goran Miladinović, generalni sekretar Vlasine.

 

Objavljeno: 18.04.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca