Fudbal zona Jug 4. kolo, Budućnost – Nebeski Anđeli 2 : 2 ( 1 : 1)

Orašje, gledalaca 150 , sudija Danijel Trajković (Veliko Trnjane) strelci : 0:1 Ranković u 3. 1:1 B.Stojanović (jedanesterac) u 45., 1:2 Mitić u 64. 2:2 B.Stojanović u 70. (jedanesterac)

Budućnost : Stojiljković, Đokić, Janković, Ristić, Milić, Jovanović (Stamenković) Malićević, Petrović, Stojanović, Mitrović, Milenković (Stanković).

Nebeski Anđeli : Marjan Mitić, Ristić, Miloš Mitić, Nacković (Ignjatović), Nikolić, Pavlović, Marko Mitić, Stojanović, Stošić, Stojković, Ranković (Stanimirović)

Igrač utakmice : Bogoljub Stojanović (Budućnost)


Nebojša Milčić i Aleksandar Stojiljković

Utakmica je počela svečanim činom, kapiten Budućnosti, Aleksandar Stojiljković, jedan od najboljih golmana u Okrugu, diplomirao je na Medicinskom Fakultetu pa mu je Nebojša Milčić, predsednik kluba uručio prigodan poklon a ostali prisutni su taj čin nagradili dugotrajnim aplauzom.

Zadovoljstvo i radost zbog uspeha kapitena brzo je pomućena, gosti su u 3. minutu poveli. U jednom od prvih napada gosti su loptu ubacili u šesnaesterac domaćih, niko od odbrambenih igrača nije reagovao pa Rankoviću nije bilo teško da je glavom ubaci u mrežu. Vođstvo Anđela unelo je veliku nervozu u redove Orašana tako da nikako nisu uspevali da organizuju igru pa gostima nije bilo teško da se odbrane od stihijskih napada. Ipak u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu domaći su izjednačili, Danijel Malićević je ušao u šesnaesterac gostiju gde je bio sušen pa je sudija dosudio penal, Bogoljub Stojanović je bio precizan sa bele tačke.

U drugom delu igre domaći su krenuli još ofanzivnije sa željom da naprave preokret dok su gosti vrebali iz brzih kontri i u 64.minutu uspeli da iskoriste jednu kontru kada je Mitić iskosa sa desne strane sa oko dvadeset metara pogodio suprotni ugao gola Stojiljkovića. Na izjednačenje se nije čekalo dugo, u 70. minutu gosti su opet u svom kaznenom prostoru napravili prekršaj a sudija Trajković, na signalizaciju pomoćnika, dosudio drugi jedanesterac. Opet je izvođač bio Bogoljub Stojanović i još jednom precizno pogodio mrežu. Do kraja utakmice oba rivala su ulagala napore da dođu do celog plena ali nervoza je bila velika , naročito u redovima gostiju, pa su do kraja susreta mreže mirovale. Ekipa Nebeskih Anđela se pokazala kao dobro uigran i ukomponovan sastav koji je spreman za velike domete. Igrači Budućnosti nisu u potpunosti uspeli da overe bod iz Blaca pa će morati to da urade na nekoj drugoj utakmici.


 

Objavljeno: 08.09.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca