Fudbal, Zona Jug, Budućnost – Čekmin 2:0

BUDUĆNOST – ČEKMIN 2 : 0 (1 : 0)

Orašje , bez publike , sudija : Miloš Trajković (Leskovac) strelci : Stojanović u 12. i Kurtić u 80.miutu crveni kartoni : Stojiljković u 77. i Tasić u 77.minutu obojica Čekmin

Budućnost : A.Stijiljković Đokić M.Milenković Blagojević Milošević (Kurtić ) Đ.Milenković (Milić ) N.Milenković Petrović Stojanović N.Stojiljković Stanković.

Čekmin : Zdravković Ilić Stanisavljević L.Tasić Milošević Dimitrijević Milić (Mitrović) Mladenović S.Ilić N.Tasić Stojiljković .

Igrač utakmice : Stojanović

Igrači Budućnosti su od samog početka utakmice krenuli odlučno u nameri da brzo dođu u vođstvo što je nagovestio Bogoljub Stojanović u 10. minutu kada je imao zrelu priliku ali nije imao dovoljno koncetracije. Dva minuta kasnije Stojanović je bio prisebniji i doneo radost saigračima. Najbolju priliku za poravnanje gosti su imali u 23.minutu kada se Milić iznenada našao oči u oči sa golmanom Stojiljkovićem koji je pokazao da je vrhunski čuvar mreže i odbranio udarac igrača iz Čekmina.

Prenervozni gosti su pokušavali stihijskim napadima da dođu do izjednačenja ali su Orašani uspevali da se odbrane i u kontranapadima ozbiljno prete. U 59. minutu udarac Bogoljuba Stojanovića je zaustavio okvir gola. Olakšanje domaćinima doneo je Emanuel Kurtić pogotkom 10 minuta pre kraja utakmice.

 

Objavljeno: 08.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca