Fudbal – zona Jug, FK Budućnost – FK Alakince 0:0

Orašje, bez publike, sudija : Stefan Pešić (Leskovac) žuti kartoni : Mitrović, Milošević, N.Milenković, Đokić (Budućnost) a Nikolić (Alakince), crveni karton: Mitrović Budućnost) u 14.minutu

Budućnost : Stojiljković M.Milenković Kurtić (Milošević ) Stanković N.Milenković (Blagojević ) Mitrović Tošić Petrović Cvetković Stanković Đ.Milenković 6 (Đokić)

Alakince : Filipović Nedeljković Milenković Radoičić Milutinović Stojković Petrović Tairovuć Spasić (Jašarević)Nikolić (Vojinović) Stanojević .

Igrač utakmice : M.Milenković

Očekivalo se da će Budućnost nastaviti seriju dobrih rezultata i zadržati korak sa ekipama iz samog vrha tabele ali samo jedan bod iz duela sa Alekincem, na svom terenu na Dubravi ne može biti povoljan za klub koji ima aspiracije za sam vrh i prelazak u viši stepen takmičenja. Orašani su još uvek neporaženi u novom prvenstvu ali tri remija su im odnela bodove kao dva poraza.

Izabranici trenera Miluna Pejića su juče igrali u osetno oslabljenom sastavu, iz različitih razloga izostali su Bogoljub Stojanović, Dragiša Milić, Bojan Milenković, Nikola Stojiljković, Danijel Malićević…Đokić je igrao bolestan, Bojan Mitrović je isključen u 14.minutu tako da se možda može konstatovati da je domaćin dobro prošao ali svaki ozbiljan klub mora imati adekvatan odgovor na sve izazove. Budućnost je još uvek u krugu klubova koji imaju šanse da se bore za sam vrh ali mora se naći načina da se odsutni vrate povrešeni izleče i Orašani krebu u pobedonosnu seiju.

Dobro su igrali svi igrači Budućnosti ali i gostiju jedina crna tačka na Dubravi bio je sudija Stefan Pešić, nije imao pravilan kriterijum presuđivanja, bio naklonjen Alakincu iz razloga koje samo on zna, a možda i neki drugi, na početku utakmice isključio iz igre iskusnog Bojana Mitrovića čime je drastično oštetio domaćina i doprineo da Alakinčani odnesu bod sa Dubrave.

 

Objavljeno: 20.09.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca