Fudbal, Zona Jug, FK Budućnost – OFK Kosanica 2:0 (0:0)

Orašje , bez publike, sudija : Oliver Stojanović (Leskovac) strelci: Kocić u 75. (autogol) i Kurtić u 76. žuti kartoni : Milić (Budućnost ) Arsenijević (OFK Kosanica)

Budućnost : A.Stojiljković Đokić M.Milenković (Cvetković -) Stanković Milić Mitrović Tošić (Milošević -) Petrović N.Milenković (Kurtić ) N.Stojiljković Đ.Milenković (B.Milenković )

OFK Kosanica :Šejić Đorđević Ćazarević Milivojević Kocić Petrović Mijajlović Milić Lapčević Marković Timotijević – (Arsenijević ) (Ilić -)

Igrač utakmice : B.Milenković

U slaboj fudbalskoj predstavi koja je obilovala greškama domaći su stvorili više šansi ali iskusni Bojan Šejić je uspevao da zaustavi slabe udarce napadača Orašana. Igra domaćih je živnula posle dvostruke izmene na poluvremenu kad su u igru ušli Bojan Milenković i Emanuel Kurtić i ovaj dvojac je utakmicu rešio za 2 minuuta. Najpre je Bojan Milenkovič brzm prodorom izbacio iz igre nekoliko igrača gostiju lepo ubacio loptu pred gol Šejića a Kocić je ubacio u sopstvenu mrežu. U sledećem napadu domaćina Milenković je ponovo prošao po levoj strani nabacio loptu pravo na glavu Kurtića koji je pogodio nebranjeni deo mreže i utakmica je bila rešena.

 

Objavljeno: 06.09.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca